Vitamin C - biochemical and related aspects
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871339" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871339 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vitamin C, jeho biochemické a související aspekty.
Original language description
Příspěvek prezentuje biochemické a hygienické souvislosti a vybrané aspekty vitaminu C (kyseliny L-askorbové) v metabolických dějích, včetně jeho fyziologických funkcí v organismu. Současně je prezentován jeho výskyt ve vybraných potravinách.
Czech name
Vitamin C, jeho biochemické a související aspekty.
Czech description
Příspěvek prezentuje biochemické a hygienické souvislosti a vybrané aspekty vitaminu C (kyseliny L-askorbové) v metabolických dějích, včetně jeho fyziologických funkcí v organismu. Současně je prezentován jeho výskyt ve vybraných potravinách.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Biologie - chemie - zeměpis
ISSN
1210-3349
e-ISSN
—
Volume of the periodical
21
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
123
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—