Spice in meat products - rosemary
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871469" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871469 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Koření v masných výrobcích - Rozmarýn
Original language description
Rozmarýn známe většinou ze zvěřinových hodů, kdy se přidává k pečeným masům. V mnoha evropských státech je často používaným kořením do klobás, ale můžeme ho najít i v jiných masných výrobcích. Rozmarýn má velmi aromatickou a silnou chuť. V kombinaci s česnekem, libečkem, dobromyslí, petrželí, šalvějí, saturejkou nebo tymiánem dodá klobásám i jiným výrobkům zvláštní, příjemnou chuť.
Czech name
Koření v masných výrobcích - Rozmarýn
Czech description
Rozmarýn známe většinou ze zvěřinových hodů, kdy se přidává k pečeným masům. V mnoha evropských státech je často používaným kořením do klobás, ale můžeme ho najít i v jiných masných výrobcích. Rozmarýn má velmi aromatickou a silnou chuť. V kombinaci s česnekem, libečkem, dobromyslí, petrželí, šalvějí, saturejkou nebo tymiánem dodá klobásám i jiným výrobkům zvláštní, příjemnou chuť.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
23
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
18-22
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—