All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Selected quality parameters chracterization of crocodile meat produced in Czech Republic

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F14%3A43873025" target="_blank" >RIV/62157124:16270/14:43873025 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Hodnocení vybraných jakostních parametrů masa krokodýlů českého původu

  • Original language description

    Cílem námi provedených analýz bylo stanovit chemické a senzorické parametry u vybraných jatečných partií krokodýlího masa. Do pokusu bylo zapojeno maso ze dvou krokodýlů nilských (Crocodylus niloticus), kteří jsou chováni na území České republiky. Jednotlivé sledované jatečné partie byly plec, kýta, ribeye steak, hřbet filet. U jednotlivých jatečných partií byl stanovován obsah bílkovin (219,15+-10,52 g.kg-1), obsah tuku (27,58+-36,25 g.kg-1), obsah sušiny (266,37+-34,69 g.kg-1), obsah popela (10,63+-0,45 g.kg-1) a energetická hodnota (4899+-1312 kJ/kg).

  • Czech name

    Hodnocení vybraných jakostních parametrů masa krokodýlů českého původu

  • Czech description

    Cílem námi provedených analýz bylo stanovit chemické a senzorické parametry u vybraných jatečných partií krokodýlího masa. Do pokusu bylo zapojeno maso ze dvou krokodýlů nilských (Crocodylus niloticus), kteří jsou chováni na území České republiky. Jednotlivé sledované jatečné partie byly plec, kýta, ribeye steak, hřbet filet. U jednotlivých jatečných partií byl stanovován obsah bílkovin (219,15+-10,52 g.kg-1), obsah tuku (27,58+-36,25 g.kg-1), obsah sušiny (266,37+-34,69 g.kg-1), obsah popela (10,63+-0,45 g.kg-1) a energetická hodnota (4899+-1312 kJ/kg).

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník XL. konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2014

  • ISBN

    978-80-7375-944-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    411-416

  • Publisher name

    Mendelova univerzita v Brně

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Mar 5, 2014

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article