Gastronomy and enogastronomy
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F15%3A43873681" target="_blank" >RIV/62157124:16270/15:43873681 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Gastronomie a enogastronomie
Original language description
Předkládaná publikace nemá specialisty vzdělávat v detailech zakládání vinic, ani profilovat obecné technologické postupy vinifikace. Učebnice připravuje podklady specializace vstupu vína do gastronomie a prezentuje ho jako enogastronomii. Kapitoly a jejich zaměření: prehistorické a antické poznatky, enogastronomie, chemie a biochemie vína, mikrobiologie vína, vína s ohledem na terroir, organoleptické analýzy
Czech name
Gastronomie a enogastronomie
Czech description
Předkládaná publikace nemá specialisty vzdělávat v detailech zakládání vinic, ani profilovat obecné technologické postupy vinifikace. Učebnice připravuje podklady specializace vstupu vína do gastronomie a prezentuje ho jako enogastronomii. Kapitoly a jejich zaměření: prehistorické a antické poznatky, enogastronomie, chemie a biochemie vína, mikrobiologie vína, vína s ohledem na terroir, organoleptické analýzy
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
VÍNO-ANALÝZA-TECHNOLOGIE-GASTRONOMIE
ISBN
978-80-86380-77-3
Number of pages of the result
13
Pages from-to
15-27
Number of pages of the book
299
Publisher name
2THETA., Český Těšín
Place of publication
Český Těšín
UT code for WoS chapter
—