All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Evaluation of colour of pork meat 45 minutes and 24 hours after slaughter

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F15%3A43873735" target="_blank" >RIV/62157124:16270/15:43873735 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Hodnocení barvy vepřového masa 45 minut a 24 hodin po poražení

  • Original language description

    Cílem práce bylo hodnocení barvy a hodnoty pH šesti svalů vepřového masa (m. semimembranosus, m. adductor, m. biceps femoris, m. supraspinatus, m. longissimus dorsi a m. semitendinosus). Barva (v systému CIE L*a*b*) a hodnota pH byly měřeny 45 minut a 24hodin po poražení. Světlost L* a podíl žluté barvy b* byly u všech svalů vyšší po 24 hodinách po poražení v porovnání s hodnotami 45 minut po poražení. Při hodnocení parametru a* byly zjištěny rozdílnosti mezi jednotlivými svaly.

  • Czech name

    Hodnocení barvy vepřového masa 45 minut a 24 hodin po poražení

  • Czech description

    Cílem práce bylo hodnocení barvy a hodnoty pH šesti svalů vepřového masa (m. semimembranosus, m. adductor, m. biceps femoris, m. supraspinatus, m. longissimus dorsi a m. semitendinosus). Barva (v systému CIE L*a*b*) a hodnota pH byly měřeny 45 minut a 24hodin po poražení. Světlost L* a podíl žluté barvy b* byly u všech svalů vyšší po 24 hodinách po poražení v porovnání s hodnotami 45 minut po poražení. Při hodnocení parametru a* byly zjištěny rozdílnosti mezi jednotlivými svaly.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2015

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    26

  • Issue of the periodical within the volume

    3

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    24-26

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database