Evaluation of staphylococcal enterotoxin production in delicatessen products and desserts
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F19%3A43878065" target="_blank" >RIV/62157124:16270/19:43878065 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.vfu.cz/files/Sbornik_IGA_2019.pdf" target="_blank" >https://www.vfu.cz/files/Sbornik_IGA_2019.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení produkce stafylokokových enterotoxinů v lahůdkářských a cukrářských výrobcích
Original language description
Cílem práce bylo hodnocení růstu a množení toxigenních kmenů S. aureus v lahůdkářských a cukrářských výrobcích. Pozornost byla věnována především hodnocení podmínek skladování umožňujících produkci stafylokokových enterotoxinů.
Czech name
Hodnocení produkce stafylokokových enterotoxinů v lahůdkářských a cukrářských výrobcích
Czech description
Cílem práce bylo hodnocení růstu a množení toxigenních kmenů S. aureus v lahůdkářských a cukrářských výrobcích. Pozornost byla věnována především hodnocení podmínek skladování umožňujících produkci stafylokokových enterotoxinů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
40301 - Veterinary science
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Konference Interní grantové agentury VFU Brno
ISBN
978-80-7305-830-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
107-110
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Dec 10, 2019
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—