All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Comparison of sensory quality of Gothajský salám depending on the used spice mixture composition

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F20%3A43878950" target="_blank" >RIV/62157124:16270/20:43878950 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://www.maso.cz/o-casopisu-maso/" target="_blank" >https://www.maso.cz/o-casopisu-maso/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Srovnání senzorické jakosti Gothajského salámu v závislosti na skladbě použité kořenící směsi

  • Original language description

    Koření je důležitou položkou při většině potravinářských výrob a jako součást receptury v podobě směsí koření představuje přísady, které pomáhají utvářet zejména senzorickou charakteristiku potraviny. V případě masných výrobků, zejména těch emulgovaných, se často využívají směsi funkčních látek spolu s kořením a dalšími látkami podílejícími se na celkovém profilu výrobku. Tento článek popisuje rozdíly v jakostních parametrech Gothajského salámu vyrobeného za použití různé skladby přídatných látek, v případě použití KOMBI směsi koření včetně dalších aditiv, nebo pouze za použití směsi koření vycházející z ČSN normy.

  • Czech name

    Srovnání senzorické jakosti Gothajského salámu v závislosti na skladbě použité kořenící směsi

  • Czech description

    Koření je důležitou položkou při většině potravinářských výrob a jako součást receptury v podobě směsí koření představuje přísady, které pomáhají utvářet zejména senzorickou charakteristiku potraviny. V případě masných výrobků, zejména těch emulgovaných, se často využívají směsi funkčních látek spolu s kořením a dalšími látkami podílejícími se na celkovém profilu výrobku. Tento článek popisuje rozdíly v jakostních parametrech Gothajského salámu vyrobeného za použití různé skladby přídatných látek, v případě použití KOMBI směsi koření včetně dalších aditiv, nebo pouze za použití směsi koření vycházející z ČSN normy.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2020

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    27

  • Issue of the periodical within the volume

    5

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    4-8

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database