Antiradical activity of food additives from herba Vitalis
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16370%2F02%3A00000623" target="_blank" >RIV/62157124:16370/02:00000623 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Antiradikálová aktivita potravinových doplňků firmy Herba Vitalis
Original language description
Byla sledována antiperoxynitritová aktivita komerčně dostupných extraktů firmy Herba Vitalis. U přípravků byla zjištěna nejvišší účinnost u extraktu Filipendula ulmaria a paradoxně nejnižší u extraktu Ginkgo biloba.
Czech name
Antiradikálová aktivita potravinových doplňků firmy Herba Vitalis
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
FR - Pharmacology and apothecary chemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Zborník XXXI. konferencia Syntéza a analýza liečiv
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
87
Publisher name
FaF UK
Place of publication
Bratislava
Event location
Bratislava
Event date
Sep 11, 2002
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—