Chemical composition of musculature in broilers as a basis for feed mixtures optimalization
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A_____%2F02%3A00000782" target="_blank" >RIV/62157124:_____/02:00000782 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Chemismus svaloviny brojlerů jako podklad pro optimalizaci krmných směsí
Original language description
Práce se zabývá studiem chemismu prsní a stehenní svalovin včetně aminoanalýzy svaloviny při prodlouženém výkrmu brojlerových kuřat ROSS 308 do 52 dne věku při odděleném výkrmu podle pohlaví.
Czech name
Chemismus svaloviny brojlerů jako podklad pro optimalizaci krmných směsí
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QD1376" target="_blank" >QD1376: Alteration of animal and vegetal drossy products and their utilization in feeding mixtures for broilers and layers</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
V. dni výživy a veterinárnej dietetiky
ISBN
80-88985-71-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
233-238
Publisher name
neudán
Place of publication
Státní veterinární a potravinová správa SR v Bra
Event location
Hrádok pri Jelšave
Event date
Sep 11, 2002
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—