Rheological and textural characteristics of oil in water emulsions.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985874%3A_____%2F03%3A11033058" target="_blank" >RIV/67985874:_____/03:11033058 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Reologické a texturní charakteristiky emulzí typu olej-voda.
Original language description
Byly stanoveny funkční závislosti mezi reologickými a texturními (senzorickými) charakteristikami emulzních systémů. Jako příklad byly zvoleny pomazánky typu majonéz - emulze oleje ve vodě. Byly zjištěny těsné funkční vztahy mezi senzorickou a zdánlivouviskozitou.
Czech name
Reologické a texturní charakteristiky emulzí typu olej-voda.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
BK - Liquid mechanics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/IAA2060902" target="_blank" >IAA2060902: Psychorheology of multiphase emulsion systems</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník z přednášek z XL. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků.
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
9
Pages from-to
135-143
Publisher name
SETUZA a.s.
Place of publication
Ústí nad Labem
Event location
Harrachov-Rýžoviště [CZ]
Event date
May 15, 2002
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—