Rheology and texture of multiphase emulsion systems.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985874%3A_____%2F03%3A11033061" target="_blank" >RIV/67985874:_____/03:11033061 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Reologie a textura vícefázových emulzních systémů.
Original language description
Reologické vlastnosti výrazně ovlivňují senzorickou jakost i funkční vlastnosti a užitné hodnoty vícefázových emulzních systémů. Jako příklad byly zvoleny tatarské omáčky - emulze rostlinného oleje ve vodě (vodná fáze obsahuje vodu, ocet, modifikovaný škrob a ochucovadla). Byly zjištěny těsné funkční závislosti mezi reologickými parametry a senzorickými charakteristikami tatarských omáček.
Czech name
Reologie a textura vícefázových emulzních systémů.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
BK - Liquid mechanics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
CHISA 2003 : sborník 1.
ISBN
80-86059-36-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
"X1"-"X5"
Publisher name
Jan Novosad, Procesní inženýrství
Place of publication
Praha
Event location
Srní, Šumava [CZ]
Event date
Oct 20, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—