Psychorheology of tartar sauce
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017241" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017241 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/67985874:_____/06:00053852 RIV/60461373:22330/06:00019998
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Psychorheology of tartar sauce
Original language description
Signiciant relations were observed among rheological parameters, among sensory characteristics and between rheological and sensory characteistics. Rheology could be used for rapid prediction of sensory quality
Czech name
Psychorheologie tatarských omáček
Czech description
Statisticky významné závislosti byly zjištěny mezi různými rheologickými parametry, mezi různými sensorickými charakteristikami a mezi rheologickými a sensorickými údaji. Rheologická analýza se může využít k orientaci o sensorické jakosti.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/IAA2060404" target="_blank" >IAA2060404: Psychorheology of multiphase dispersion systems</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Journal of Texture Studies
ISSN
0022-4901
e-ISSN
—
Volume of the periodical
37
Issue of the periodical within the volume
8
Country of publishing house
GB - UNITED KINGDOM
Number of pages
17
Pages from-to
580-596
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—