Psychorheology of multiphase emulsion systems
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985874%3A_____%2F04%3A00104398" target="_blank" >RIV/67985874:_____/04:00104398 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Psychorheology of multiphase emulsion systems
Original language description
Tartar sauces are typical multiphase emulsion systems of the oil-in-water type. Two recipes were tested, each series consisting of 10 samples, measured at 15, 20 a 25C. the sensory profile and sensory acceptabilitites were tested under standard conditions as given by international standards
Czech name
Psychoreologie vícefázových emulzních systémů
Czech description
Tatarské omáčky jsou typickými vícefázovými emulzními systémy typu olej ve vodě. Byly testovány dvě série o 10 vzorcích při teplotách 15°, 20° a 25°C. Senzorický profil a senzorická přijatelnost byly testovány za standardních podmínek, odpovídajících mezinárodním standardům
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
BK - Liquid mechanics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Proceedings of the XIVth international congress on rheology
ISBN
89-950057-5-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
"FB18/1"-"FB18/3
Publisher name
The Korean Society of Rheology
Place of publication
Soul
Event location
Soul
Event date
Aug 22, 2004
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—