Trichothecene mycotoxins: A potential tool for terroristic attack on food chain
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70565813%3A_____%2F07%3A%230000035" target="_blank" >RIV/70565813:_____/07:#0000035 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Trichothecene mycotoxins: A potential tool for terroristic attack on food chain
Original language description
Contribution informs about a possibility of intentional attack on food chain by means of using of trichothecene mycotoxins and evaluates the influence of various "bread-making" conditions on trichothecene mycotoxins concentrations in final breads.
Czech name
Trichothecenové mykotoxiny: Potenciální nástroj pro teroristické napadení potravního řetězce
Czech description
Příspěvek se zabývá možností záměrné kontaminace pekárenských surovin trichothecenovými mykotoxiny a vlivem rozdílných podmínek přípravy těsta a doby pečení na koncentraci mykotoxinů ve finálních pekařských výrobcích.
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
—
Publisher/client name
—
Version
—
Carrier ID
—