Termophilic Campylobacter ? (un)known bacteria?
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F09%3A63508822" target="_blank" >RIV/70883521:28110/09:63508822 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Termofilní Campylobacter ? (ne)známá bakterie?
Original language description
Campylobacter je všeobecně považován za nejčastější příčinu bakteriální gastroenteritidy u lidí, přičemž drtivou většinu infekcí způsobuje jeden druh, Campylobacter jejuni. Článek je zaměřen na způsoby přenosu infekce, klinické příznaky a epidemiologickécharakteristiky onemocnění. Popsány jsou faktory ovlivňující přežívání v potravinách a rovněž zásady prevence vzniku kampylobakteriózy.
Czech name
Termofilní Campylobacter ? (ne)známá bakterie?
Czech description
Campylobacter je všeobecně považován za nejčastější příčinu bakteriální gastroenteritidy u lidí, přičemž drtivou většinu infekcí způsobuje jeden druh, Campylobacter jejuni. Článek je zaměřen na způsoby přenosu infekce, klinické příznaky a epidemiologickécharakteristiky onemocnění. Popsány jsou faktory ovlivňující přežívání v potravinách a rovněž zásady prevence vzniku kampylobakteriózy.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
EE - Microbiology, virology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Potravinářská revue
ISSN
1801-9102
e-ISSN
—
Volume of the periodical
6.
Issue of the periodical within the volume
4/2009
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—