All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Determination of digestibility of chosen meals

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F12%3A43869334" target="_blank" >RIV/70883521:28110/12:43869334 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Stanovení stravitelnosti vybraných jídel

  • Original language description

    Cílem práce bylo stanovit stravitelnost metodou in vitro u pěti vybraných pokrmů připravených školních jídelnou. Stravitelnost byla interpretována jako stravitelnost sušiny (DMD, Dry Matter Digestibility) a organické hmoty (OMD, Organic Matter Digestibility). Zároveň bylo provedeno stanovení sušiny a popele. Stravitelnost sušiny se pohybovala v rozmezí 94,9 ? 98,8 %, stravitelnost organické hmoty pak mezi 80,0 ? 96,2 %.

  • Czech name

    Stanovení stravitelnosti vybraných jídel

  • Czech description

    Cílem práce bylo stanovit stravitelnost metodou in vitro u pěti vybraných pokrmů připravených školních jídelnou. Stravitelnost byla interpretována jako stravitelnost sušiny (DMD, Dry Matter Digestibility) a organické hmoty (OMD, Organic Matter Digestibility). Zároveň bylo provedeno stanovení sušiny a popele. Stravitelnost sušiny se pohybovala v rozmezí 94,9 ? 98,8 %, stravitelnost organické hmoty pak mezi 80,0 ? 96,2 %.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník přednášek Biologické a nutriční hodnoty potravin

  • ISBN

    978-80-86380-64-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    22-27

  • Publisher name

    Ing. Václav Helán - 2 THETA

  • Place of publication

    Český Těšín

  • Event location

    Kroměříž

  • Event date

    Sep 26, 2012

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article