The determination of chemical characteristics in organic food
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F14%3A43871583" target="_blank" >RIV/70883521:28110/14:43871583 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Stanovení vybraných chemických charakteristik biopotravin
Original language description
Cílem práce bylo porovnání vybraných chemických charakteristik ovoce a zeleniny pěstovaných v podmínkách ekologického a konvenčního zemědělství. Byl stanovován a porovnáván obsah popela, sušiny, organických kyselin, vitaminu C a ?-karotenu. Ke stanovenívitaminu C a ?-karotenu byla použita metoda HPLC-ECD.
Czech name
Stanovení vybraných chemických charakteristik biopotravin
Czech description
Cílem práce bylo porovnání vybraných chemických charakteristik ovoce a zeleniny pěstovaných v podmínkách ekologického a konvenčního zemědělství. Byl stanovován a porovnáván obsah popela, sušiny, organických kyselin, vitaminu C a ?-karotenu. Ke stanovenívitaminu C a ?-karotenu byla použita metoda HPLC-ECD.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků ze sedmé mezinárodní vědecké konference
ISBN
978-80-87300-55-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
226-231
Publisher name
Vysoká škola obchodní a hotelová s. r. o.
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Apr 24, 2014
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—