All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The effect of temperature and length of malting on vitamin E content in malt

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F12%3A%230000703" target="_blank" >RIV/60193697:_____/12:#0000703 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.vupt.cz/content/files/aktualni_poznatky/vedecka_priloha_2012.pdf" target="_blank" >http://www.vupt.cz/content/files/aktualni_poznatky/vedecka_priloha_2012.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv teploty a délky sladování na obsah vitaminu E ve sladu

  • Original language description

    Byly zjištěny malé rozdíly v obsahu tokoferolů a v aktivitě vitaminu E při různé teplotě a délce sladování. Obsah luteinu a ?-karotenu byl pozitivně ovlivněn jak délkou sladování, tak i vyšší teplotou sladování. Průměrný obsah luteinu byl při teplotě klíčení 18 °C vyšší o 13,2 % než při teplotě klíčení 14 °C. Průměrný obsah ?-karotenu byl při teplotě klíčení 18 °C o 83 % vyšší ve srovnání s nižší teplotou klíčení.

  • Czech name

    Vliv teploty a délky sladování na obsah vitaminu E ve sladu

  • Czech description

    Byly zjištěny malé rozdíly v obsahu tokoferolů a v aktivitě vitaminu E při různé teplotě a délce sladování. Obsah luteinu a ?-karotenu byl pozitivně ovlivněn jak délkou sladování, tak i vyšší teplotou sladování. Průměrný obsah luteinu byl při teplotě klíčení 18 °C vyšší o 13,2 % než při teplotě klíčení 14 °C. Průměrný obsah ?-karotenu byl při teplotě klíčení 18 °C o 83 % vyšší ve srovnání s nižší teplotou klíčení.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QI111B053" target="_blank" >QI111B053: New procedures in utilisation of agricultural products improving food quality, safety, competitiveness and consumer?s nutritional and health benefit.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Úroda

  • ISSN

    0139-6013

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    60

  • Issue of the periodical within the volume

    12 (vědecká příloha časopisu)

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    409-412

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database