All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The effect of composition of ternary mixture of emulsifying salts with sodium citrate on model processed cheese hardness

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F14%3A43871782" target="_blank" >RIV/70883521:28110/14:43871782 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv složení ternárních směsí tavicích solí s citronanem sodným na tvrdost modelových tavených sýrů

  • Original language description

    Cílem studie bylo zhodnotit vliv složení ternárních směsí fosforečnanových a citronanových tavicích solí (citronan sodný - TSC; hydrogenfosforečnan sodný - DSP, difosforečnan sodný - TSPP a sodná sůl polyfosforečnanu - P20) na tvrdost tavených sýrů. Bylytestovány 4 typy ternárních směsí (DSP:TSPP:P20; DSP:TSPP:TSC; DSP:TSC:P20; TSC:TSPP:P20).

  • Czech name

    Vliv složení ternárních směsí tavicích solí s citronanem sodným na tvrdost modelových tavených sýrů

  • Czech description

    Cílem studie bylo zhodnotit vliv složení ternárních směsí fosforečnanových a citronanových tavicích solí (citronan sodný - TSC; hydrogenfosforečnan sodný - DSP, difosforečnan sodný - TSPP a sodná sůl polyfosforečnanu - P20) na tvrdost tavených sýrů. Bylytestovány 4 typy ternárních směsí (DSP:TSPP:P20; DSP:TSPP:TSC; DSP:TSC:P20; TSC:TSPP:P20).

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Hygiena a technologie potravin XLIV. Lenfeldovy a Höklovy dny Brno

  • ISBN

    978-80-7305-728-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    12-15

  • Publisher name

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Oct 15, 2014

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article