GRAPEVINE DRINKS WITH HIGHER BIOLOGICAL VALUES
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F17%3A63517081" target="_blank" >RIV/70883521:28110/17:63517081 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
NÁPOJE RÉVY VINNÉ SE ZVÝŠENÝMI BIOLOGICKÝMI HODNOTAMI
Original language description
Zvýšené biologické hodnoty nápojů révy vinné (přírodní nápoje z moštů z modrých hroznů), bez nepůvodních složek, jsou dány stabilizací od stádia produkce hroznů, technologickými postupy biologickou cestou, a také omezení aditiv, zvláště siřičitanů. Řízené technologické postupy umožňují realizaci těchto nápojů s alkoholovou fermentací, i bez fermentace, bez alkoholu. Podmínkou je omezování SO2, látky odpovídající za intoleranci, ač v povoleném množství. Tyto nápoje doplňují gastronomický potenciál pro přímý konzum, i jako nosiče medicinálních a potravinových doplňků.
Czech name
NÁPOJE RÉVY VINNÉ SE ZVÝŠENÝMI BIOLOGICKÝMI HODNOTAMI
Czech description
Zvýšené biologické hodnoty nápojů révy vinné (přírodní nápoje z moštů z modrých hroznů), bez nepůvodních složek, jsou dány stabilizací od stádia produkce hroznů, technologickými postupy biologickou cestou, a také omezení aditiv, zvláště siřičitanů. Řízené technologické postupy umožňují realizaci těchto nápojů s alkoholovou fermentací, i bez fermentace, bez alkoholu. Podmínkou je omezování SO2, látky odpovídající za intoleranci, ač v povoleném množství. Tyto nápoje doplňují gastronomický potenciál pro přímý konzum, i jako nosiče medicinálních a potravinových doplňků.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník recenzovaných příspěvků mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání
ISBN
978-80-87411-99-5
ISSN
—
e-ISSN
neuvedeno
Number of pages
6
Pages from-to
118-123
Publisher name
Vysoká škola hotelová Praha
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Sep 18, 2017
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—