Sensory quality of edible insects
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F18%3A63520060" target="_blank" >RIV/70883521:28110/18:63520060 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Senzorická jakost jedlého hmyzu
Original language description
Zájem o jedlý hmyz jako potravinu nového typu neustále roste. Díky zájmu médií, propagačních akci a dostupnosti informací je veřejnost neustále více seznamována s výhodami jedlého hmyzu. Tento trend potvrzuje i výše uvedená práce.
Czech name
Senzorická jakost jedlého hmyzu
Czech description
Zájem o jedlý hmyz jako potravinu nového typu neustále roste. Díky zájmu médií, propagačních akci a dostupnosti informací je veřejnost neustále více seznamována s výhodami jedlého hmyzu. Tento trend potvrzuje i výše uvedená práce.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazce, zborník príspevkov z vedeckej konferencie
ISBN
978-80-89738-18-2
ISSN
—
e-ISSN
neuvedeno
Number of pages
3
Pages from-to
22-24
Publisher name
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky
Place of publication
Bratislava
Event location
Nitra
Event date
Nov 21, 2018
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—