All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Current issues of food microbiology

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F20%3A63523801" target="_blank" >RIV/70883521:28110/20:63523801 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Aktuální problematika mikrobiologie potravin

  • Original language description

    Workshop na téma Aktuální problematika mikrobiologie potravin. Workshopu se zúčastnili přední odborníci z České a Slovenské republiky zabývající se potravinářskou mikrobiologií.

  • Czech name

    Aktuální problematika mikrobiologie potravin

  • Czech description

    Workshop na téma Aktuální problematika mikrobiologie potravin. Workshopu se zúčastnili přední odborníci z České a Slovenské republiky zabývající se potravinářskou mikrobiologií.

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2020

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Zlín

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    51

  • Foreign attendee count

    5

  • Type of event by attendee nationality

    EUR - Evropská akce