Current issues of food microbiology
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F20%3A63523801" target="_blank" >RIV/70883521:28110/20:63523801 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Aktuální problematika mikrobiologie potravin
Original language description
Workshop na téma Aktuální problematika mikrobiologie potravin. Workshopu se zúčastnili přední odborníci z České a Slovenské republiky zabývající se potravinářskou mikrobiologií.
Czech name
Aktuální problematika mikrobiologie potravin
Czech description
Workshop na téma Aktuální problematika mikrobiologie potravin. Workshopu se zúčastnili přední odborníci z České a Slovenské republiky zabývající se potravinářskou mikrobiologií.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Zlín
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
51
Foreign attendee count
5
Type of event by attendee nationality
EUR - Evropská akce