Application of Trends and Customers Orientation in Restaurants in Jihlava
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F71226401%3A_____%2F12%3A%231002336" target="_blank" >RIV/71226401:_____/12:#1002336 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Uplatňování trendů a orientace na zákazníka v pohostinských zařízeních v Jihlavě
Original language description
Příspěvek se zabývá uplatňováním trendů a orientací na zákazníka v pohostinských zařízeních v Jihlavě. Hodnotí spokojenost návštěvníků se službami pohostinských zařízení a respektování současných trendů na trhu pohostinských služeb. Klíčová slova: kvalita, pohostinské zařízení, spokojenost, trendy.
Czech name
Uplatňování trendů a orientace na zákazníka v pohostinských zařízeních v Jihlavě
Czech description
Příspěvek se zabývá uplatňováním trendů a orientací na zákazníka v pohostinských zařízeních v Jihlavě. Hodnotí spokojenost návštěvníků se službami pohostinských zařízení a respektování současných trendů na trhu pohostinských služeb. Klíčová slova: kvalita, pohostinské zařízení, spokojenost, trendy.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
50204 - Business and management
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Aktuální problémy cestovního ruchu
ISBN
978-80-87035-56-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
9
Pages from-to
136-144
Publisher name
Vysoká škola polytechnická Jihlava
Place of publication
Jihlava
Event location
Jihlava
Event date
Jan 1, 2012
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—