Physiologfy of taste: why we eat what we eat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75075741%3A_____%2F10%3A%230000011" target="_blank" >RIV/75075741:_____/10:#0000011 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Fyziologie chuti: proč jíme to, co jíme
Original language description
Fyziologický mechanismus poznávání chuti, vývoj stravovacích preferencí a averzí, společenské vlivy na stravovací chování, technologická úprava jídel
Czech name
Fyziologie chuti: proč jíme to, co jíme
Czech description
Fyziologický mechanismus poznávání chuti, vývoj stravovacích preferencí a averzí, společenské vlivy na stravovací chování, technologická úprava jídel
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
AB - History
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Prameny a studie
ISSN
0862-8483
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2010
Issue of the periodical within the volume
44
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
11
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—