Vše
Vše

Co hledáte?

Vše
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Filtry

-
19002100

Spojovat pomocíNeboA

Spojovat pomocíNeboA

VybratVše/Nic
    • Zobrazit méně

    • Zobrazit méně

    • Zobrazit méně

    • Zobrazit méně

VybratVše/Nic

Spojovat pomocíNeboA

-

Více filtrů

Projekty

7 projektů (0,124s)

Projekt

Burkies (FX03030104)

Výroba a prodej výrobků pod značkou Burkies určených k přímé spotřebě a konzumaci , vybudování vlastní prodejní sítě specializovaných fast food Burkies prodejen, export Burkies v zamraženém stavu.......

Food and beverages

  • 2021 - 2023
  • 6 635 tis. Kč
  • 2 000 tis. Kč
  • MPO
Projekt

Studium a charakterizace zrnin s vysokou nutriční hodnotou pro speciální pekárenské a pečivárenské využití. (QI91B095)

Rozšířením uplatnění zrna doposud málo nebo vůbec nevyužívaných obilnin s vysokou nutriční hodnotou jako surovin pro vývoj nových a zdokonalení stávajících technologických postupů výroby produktů s funkčním benefitem podpořit rozvoj agrárního sektoru...

GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • 2009 - 2013
  • 13 822 tis. Kč
  • 13 797 tis. Kč
  • MZe
Projekt

Nové postupy produkce funkčních cereálních a mléčných potravin a funkčních nápojů s obsahem bioaktivních složek z vybraných rostlinných a živočišných zemědělských surovin s využitím probiotických mikroorganismů a postupy posuzování jejich kvality (QI101B090)

Vypracovat nové receptury a postupy výroby funkčních potravin s využitím bioaktivních látek obilovin, chmele a mléka v nejvýznamnějších oborech potravinářské produkce (mlékárenství, pekárensktví a nápojářství).......

GM - Potravinářství

  • 2010 - 2014
  • 23 871 tis. Kč
  • 21 218 tis. Kč
  • MZe
Projekt

Vývoj technologického zpracování ve světě nově zaváděných vysoce nutričně hodnotných luštěnin pro využití k přípravě běžných potravin i dietních a výživových výrobků (TA01010737)

Cílem projektu je najít aplikace pro zpracování ve světě nově zaváděných vysoce nutričně hodnotných luštěnin, které jsou v ČR dosud málo využívané. Řešení se soustředí především na zavedení či rozšíření použití lupiny a cizrny v potravinářství a to j...

GM - Potravinářství

  • 2011 - 2014
  • 15 611 tis. Kč
  • 12 407 tis. Kč
  • TA ČR
Projekt

Bezpečné, senzoricky atraktivní tepelně zpracované potraviny z cereálií s nízkým obsahem asparaginu (LUC23140)

1.Zmapování obsahu volného asparaginu zrnech pšenice seté, špaldy, žita, ovsa a vybraných pseudocereálií (pohanka, amarant) a zhodnocení jakostních parametrů. 2. Realizace polních experimentů pro posouzení vlivu agrotechnických praktik cílených na s...

Agricultural biotechnology and food biotechnology

  • 2023 - 2026
  • 7 433 tis. Kč
  • 7 433 tis. Kč
  • MŠMT
Projekt

Vývoj bezlepkového pečiva s vysokou nutriční hodnotou využitím nových technologických postupů a netradičních potravinářských surovin a posouzení zdravotních rizik (TH03010019)

Během realizace projektu je cílem vývoj nutričně i chuťově plnohodnotného běžného a trvanlivého bezlepkového pečiva vhodného pro dlouhodobou konzumaci pacienty s celiakií, pšeničnou alergií a intolerancí. Bezlepková dieta je doposud jedinou racionáln...

Food and beverages

  • 2018 - 2021
  • 22 500 tis. Kč
  • 13 385 tis. Kč
  • TA ČR
Projekt

Zlepšení kvality bezlepkového pečiva novými zdroji proteinů (TA04010762)

Cílem projektu je zavedení nových, kvalitních, nutričně vyrovnaných a cenově dostupných bezlepkových produktů do výroby a na trh. Tyto produkty mají primárně za cíl zkvalitnění života celiakálních pacientů, pacientů s glutenovou senzitivitou, pacient...

GM - Potravinářství

  • 2014 - 2017
  • 20 269 tis. Kč
  • 13 142 tis. Kč
  • TA ČR
  • 1 - 7 z 7