Filtry
Zobrazit méně
Zobrazit méně
Zobrazit méně
Více filtrů
Projekty
Enologické preparáty nové generace (EG19_262/0019980)
Cílem projektu je prostřednictvím aplikace moderních biotechnologických postupů a spolupráce dvou etablovaných komerčních subjektů, vyvinout soubor inovativních preparátů pro enologické aplikace. Komplexní struktura projektu je rozdělena do tří větví...
Agricultural biotechnology and food biotechnology
- 2020 - 2023 •
- 16 929 tis. Kč •
- 0 tis. Kč •
- MPO
Řešení projektu: 1. 7. 2020 - 31. 12. 2023
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (0%)
Poskytovatel: Ministerstvo průmyslu a obchodu
Biologická ochrana v technologii výroby vína (TQ03000920)
Cílem projektu je prostřednictvím spolupráce EPS biotechnology, s.r.o. a Ústavu biotechnologie VŠCHT Praha vyvinout enologický preparát na bázi nesaccharomycetní kvasinky Metschnikowia pulcherrima, který zamezí rozvoj Brettanomyces ve sklepním hospod...
Food and beverages
- 2024 - 2025 •
- 5 326 tis. Kč •
- 4 074 tis. Kč •
- TA ČR
Řešení projektu: 1. 1. 2024 - 31. 12. 2025
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (76%)
Poskytovatel: Technologická agentura ČR
Vinohradnictví a vinařství pro zachování a obnovu kulturní identity vinařských regionů na Moravě (DG16P02R017)
Cílem projektu je výraznou měrou přispět k zachování národního kulturního dědictví v oblasti vinařské kultury, zmapovat, zachovat a ověřit tradiční vinařské technologie (včetně potřebných mikroorganizmů) provázané s regionálními a lokálními zvyky vin...
AL - Umění, architektura, kulturní dědictví
- 2016 - 2020 •
- 20 863 tis. Kč •
- 20 739 tis. Kč •
- MK
Řešení projektu: 1. 3. 2016 - 31. 12. 2020
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (99%)
Poskytovatel: Ministerstvo kultury
- 1 - 3 z 3