Filtry
Zlepšení systému mikrobiologické kontroly pivovarského provozu se zaměřením na snížení rizika kontaminace nealkoholických, nízkoalkoholických a nepasterovaných piv striktně anaerobními bakteriemi rodu Pectinatus (2B08022)
Zlepšení systému mikrobiologické kontroly pivovarského provozu, snížení rizika kontaminace piva anaerobními bakteriemi, podpora konzumace nealkoholických a nízkoalkoholických piv, a posílení konkurenceschopnosti českých pivovarů na světovém trhu.......
GM - Potravinářství
- 2008 - 2011 •
- 5 026 tis. Kč •
- 4 522 tis. Kč •
- MŠMT
Řešení projektu: 1. 3. 2008 - 31. 12. 2011
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (90%)
Poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Systémy jištění kvality a bezpečnosti mlékárenských výrobků vhodnými metodami aplikovatelnými v praxi (QJ1210300)
Na základě požadavků ze strany mlékáren vytipovat rizikové mikrobiologické a další parametry, pro které navrhnout, optimalizovat a zavést vhodné metody aplikovatelné v praxi jako součást systémů jištění kvality a bezpečnosti pro vybrané mlékárenské v...
GM - Potravinářství
- 2012 - 2016 •
- 20 093 tis. Kč •
- 17 059 tis. Kč •
- MZe
Řešení projektu: 1. 4. 2012 - 31. 12. 2016
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (85%)
Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství
Technologické postupy a složení mléčných výrobků umožňující prodloužení údržnosti, zvýšení bezpečnosti nebo zvýšení nutričních a zdravotních benefitů prostřednictvím bioaktivních látek přirozeně se vyskytujících v potravinách (QJ1210302)
Nalézt bezpečné a zdravotně prospěšné zdroje bioaktivních látek mikrobiálního nebo rostlinného původu, které vykazují antimikrobiální vlastnosti, ověřit jejich účinnost a navrhnout receptury a technologické postupy výroby mléčných výrobků se sníženou...
GM - Potravinářství
- 2012 - 2016 •
- 10 683 tis. Kč •
- 7 873 tis. Kč •
- MZe
Řešení projektu: 1. 4. 2012 - 31. 12. 2016
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (74%)
Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství
Nové přístupy a metody analýzy pro zajištění kvality, bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti sýrů, optimalizace jejich výroby a zefektivnění procesů hygieny a sanitace při současném snížení zátěže životního prostředí odpadními vodami (QK1710156)
Pro vybrané mikrobiologické a chemické parametry surovin, výrobků, odpadů a prostředí sýráren navrhnout, optimalizovat a zavést nové přístupy, technologické postupy a analytické metody dle požadavků podniků s cílem zvýšit kvalitu, bezpečnost a zdravo...
GM - Potravinářství
- 2017 - 2021 •
- 18 838 tis. Kč •
- 18 838 tis. Kč •
- MZe
Řešení projektu: 1. 2. 2017 - 31. 12. 2021
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (100%)
Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství
- 1 - 4 z 4