Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Filtry

1 335 (0,099s)

Výsledek výzkumu

Stress responses in brewing yeast

EE - Mikrobiologie, virologie

  • 2011
  • Jx
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Genetic characterisation and comparison of top and bottom fermenting brewing yeast strains used in the Czech Republic

EE - Mikrobiologie, virologie

  • 2015
  • O
Výsledek výzkumu

Immobilization Kinetics and Metabolic State of Brewing Yeast on the Surface of Spent Grain Particles.

CC - Organická chemie

  • 2003
  • D
Výsledek výzkumu

Brewer?s yeast flocculation as described by XDLVO theory and FLO gene expression (poster)

EE - Mikrobiologie, virologie

  • 2014
  • O
Výsledek výzkumu

Analysis of the constitution of the beer yeast genome by PCR, sequencing and subtelomeric sequence hybridization.

EE - Mikrobiologie, virologie

  • 2001
  • Jx
Výsledek výzkumu

Effect of growth conditions on flocculation and cell surface hydrophobicity of brewing yeast (poster)

EE - Mikrobiologie, virologie

  • 2014
  • O
Výsledek výzkumu

Bottle conditioning: Technology and mechanisms applied in refermented beers

Food and beverages

  • 2020
  • Jimp
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Yeast: the soul of beer's aroma-a review of flavour-active esters and higher alcohols produced by the brewing yeast

EI - Biotechnologie a bionika

  • 2014
  • Jx
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Studentský seminář - Člověče, pochlub se! 2021

Food and beverages

  • 2021
  • W
Výsledek výzkumu

Maltose-Negative Yeast in Non-Alcoholic and Low-Alcoholic Beer Production

Food and beverages

  • 2022
  • Jimp
  • Odkaz
  • 1 - 10 z 1 335