Filtry
Stress responses in brewing yeast
EE - Mikrobiologie, virologie
- 2011 •
- Jx •
- Odkaz
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Výsledek na webu
Genetic characterisation and comparison of top and bottom fermenting brewing yeast strains used in the Czech Republic
EE - Mikrobiologie, virologie
- 2015 •
- O
Rok uplatnění
O - Ostatní výsledky
Immobilization Kinetics and Metabolic State of Brewing Yeast on the Surface of Spent Grain Particles.
CC - Organická chemie
- 2003 •
- D
Rok uplatnění
D - Stať ve sborníku
Brewer?s yeast flocculation as described by XDLVO theory and FLO gene expression (poster)
EE - Mikrobiologie, virologie
- 2014 •
- O
Rok uplatnění
O - Ostatní výsledky
Analysis of the constitution of the beer yeast genome by PCR, sequencing and subtelomeric sequence hybridization.
EE - Mikrobiologie, virologie
- 2001 •
- Jx
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Effect of growth conditions on flocculation and cell surface hydrophobicity of brewing yeast (poster)
EE - Mikrobiologie, virologie
- 2014 •
- O
Rok uplatnění
O - Ostatní výsledky
Bottle conditioning: Technology and mechanisms applied in refermented beers
Food and beverages
- 2020 •
- Jimp •
- Odkaz
Rok uplatnění
Jimp - Článek v periodiku v databázi Web of Science
Výsledek na webu
Yeast: the soul of beer's aroma-a review of flavour-active esters and higher alcohols produced by the brewing yeast
EI - Biotechnologie a bionika
- 2014 •
- Jx •
- Odkaz
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Výsledek na webu
Studentský seminář - Člověče, pochlub se! 2021
Food and beverages
- 2021 •
- W
Rok uplatnění
W - Uspořádání workshopu
Maltose-Negative Yeast in Non-Alcoholic and Low-Alcoholic Beer Production
Food and beverages
- 2022 •
- Jimp •
- Odkaz
Rok uplatnění
Jimp - Článek v periodiku v databázi Web of Science
Výsledek na webu
- 1 - 10 z 1 335