Filtry
Mechanical Resonance Method for Evaluation of Firmness of Peach Fruit
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
- 2003 •
- Jx
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Textural and sensory properties of the sweet czech christmas bread with sugar solutions
GM - Potravinářství
- 2013 •
- Jx
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Evaluation of fruit characters in selected collection of plum
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
- 2012 •
- D
Rok uplatnění
D - Stať ve sborníku
Texture quality of muskmelons (Cucumis melo L.) from different retailers during storage
GM - Potravinářství
- 2016 •
- Jx •
- Odkaz
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Výsledek na webu
Acoustic Emission Monitoring of Chicken Femurs Firmness in Bending Tests
GM - Potravinářství
- 2016 •
- D •
- Odkaz
Rok uplatnění
D - Stať ve sborníku
Výsledek na webu
Influence of ripening on the ethylene and carbon dioxide production during storage of plum fruits
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
- 2012 •
- Jx
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Pevnost a hmotnost vajec v průběhu snášky
GM - Potravinářství
- 2000 •
- A
Rok uplatnění
A - Audiovizuální tvorba
Quality parameters of curd
Food and beverages
- 2017 •
- JSC •
- Odkaz
Rok uplatnění
JSC - Článek v periodiku v databázi SCOPUS
Výsledek na webu
Comparison of selected sensory properties of wholemeal breads
GM - Potravinářství
- 2015 •
- Jx •
- Odkaz
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Výsledek na webu
Biological product testing using mechanical response
BI - Akustika a kmity
- 2003 •
- D
Rok uplatnění
D - Stať ve sborníku
- 1 - 10 z 73