Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Filtry

1 733 (0,082s)

Výsledek výzkumu

Influence of autoinoculum on basic oenological parameters of wine

Horticulture, viticulture

  • 2020
  • Jimp
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Spontaneous fermentation in wine production as a controllable technology

Horticulture, viticulture

  • 2020
  • JSC
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Influence of autoinoculum on basic oenological parameters of wine

Food and beverages

  • 2020
  • Jimp
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Non-Saccharomyces Yeasts and Their Importance in the Brewing Industry Part I -Brettanomyces (Dekkera)

Food and beverages

  • 2016
  • Jimp
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Non-Saccharomyces Yeasts and Their Importance in the Brewing Industry Part I -Brettanomyces (Dekkera)

EE - Mikrobiologie, virologie

  • 2016
  • Jx
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Autochthonous yeasts as one of the tools to produce wines by original technologies

Microbiology

  • 2019
  • Jimp
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Technologie přípravy preparátu vinařského konsorcia

Princip technologie spočívá v charakterizaci vinařského konsorcia získaného ze spontánní fermentace vinného moštu, které je mikrobiálně a technologicky charakterizováno a následně propagováno a konzervováno dle daných postupů s cílem získání dlouhodo...

Food and beverages

  • 2019
  • Ztech
Výsledek výzkumu

Magnetic Point Group Symetries of Spontaneous Polarized or Magnetized Domain Walls

BE - Teoretická fyzika

  • 2009
  • D
Výsledek výzkumu

Náchylnost slojí OKR k samovznícení

DH - Báňský průmysl včetně těžby a zpracování uhlí

  • 2004
  • B
Výsledek výzkumu

Possibilities of Growing Stillage Usage for Anaerobic Fermentation

Energy and fuels

  • 2019
  • Jimp
  • Odkaz
  • 1 - 10 z 1 733