Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Filtry

55 307 (0,974s)

Výsledek výzkumu

Content of major phenolic compounds in apples: Benefits of ultra-low oxygen conditions in long-term storage

Analytical chemistry

  • 2020
  • Jimp
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Influence of gas mixtures on fruit softening and volatile formation in two plum cultivars (Prunus domestica L.)

GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • 2012
  • Jx
Výsledek výzkumu

Evaluation of Fruit Quality of Six Apple Cultivars Stored in ULO and Conventional CA Atmospheres

GM - Potravinářství

  • 2015
  • D
Výsledek výzkumu

Can Vacuum Packing of Archival and Library Documents in Special Foil Jackets be a Storage Solution?

AL - Umění, architektura, kulturní dědictví

  • 2009
  • C
Výsledek výzkumu

Long-term storage of archival documents in a special vacuum foil

AL - Umění, architektura, kulturní dědictví

  • 2008
  • Jx
Výsledek výzkumu

Technické a technologické uplatnění plynné směsi při skladování ovoce

GM - Potravinářství

  • 2003
  • Jx
Výsledek výzkumu

Effect of storage conditions on content of pesticide residues in sweet cherries

Analytical chemistry

  • 2022
  • Jimp
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Kvalita ovoce v chladírenském skladování s velmi nízkým obsahem kyslíku

GM - Potravinářství

  • 2003
  • Jx
Výsledek výzkumu

Effect of low oxygen and anaerobic conditions as post-harvest treatment an the quality of sweet cherry fruit

GM - Potravinářství

  • 2003
  • Jx
Výsledek výzkumu

 Goliáš, J.: Chladírenské skladování jablek v nízkém obsahu kyslíku. Zemědělec, IX, 2001, č. 31.

GM - Potravinářství

  • 2001
  • Jx
  • 1 - 10 z 55 307