Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Filtry

3 703 (0,112s)

Výsledek výzkumu

Changes in Phenolics during Cooking Extrusion: A Review

Food and beverages

  • 2021
  • Jimp
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Monitoring of cereal products uptake in a sample of Czech population

GM - Potravinářství

  • 2013
  • O
Výsledek výzkumu

Phenotypic and Bioactive Diversity on Medlar Fruits (Mespilus germanica L.)

GM - Potravinářství

  • 2016
  • Jx
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Evaluation of total phenolics content and antioxidant activity of Mongolian domestic and imported beers

GM - Potravinářství

  • 2011
  • O
Výsledek výzkumu

The effect of drying on antioxidant activity of selected Lamiaceae herbs

GM - Potravinářství

  • 2015
  • Jx
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Synchronization of Zinc and Boron Application Methods and Rates for Improving the Quality and Yield Attributes of Mangifera indica L. on Sustainable Basis

Agriculture

  • 2022
  • Jimp
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Essential Oil Profile, Phenolic Content and Antioxidant Activity of Geranium kikianum

Biochemistry and molecular biology

  • 2017
  • Jimp
Výsledek výzkumu

The effect of storage on quality of herbs genus Origanum

GM - Potravinářství

  • 2016
  • Jx
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Free-radical scavenging activity of some European Polyporales

FR - Farmakologie a lékárnická chemie

  • 2010
  • Jx
Výsledek výzkumu

Free-radical scavenging activity of some European Boletales

FR - Farmakologie a lékárnická chemie

  • 2009
  • Jx
  • 1 - 10 z 3 703