Meat Science and membership in the American Meat Science Association (AMSA).
Public support
Provider
Ministry of Education, Youth and Sports
Programme
INGO
Call for proposals
INGO 6 (SMSM2008LA3)
Main participants
—
Contest type
VS - Public tender
Contract ID
2186/2011-321
Alternative language
Project name in Czech
Základní výzkum masa na celosvětových kongresech ICoMST/AMSA.
Annotation in Czech
Řešením projektu bude členství pana Mgr. Aleše Dufka, coby člena výzkumného týmu Agrovýzkumu Rapotín, s.r.o. v Americké společnosti pro výzkum masa, AMSA, po dobu 5-ti let a účast na světových kongresech. Zisk informací o směrech výzkumu masa.
Scientific branches
R&D category
ZV - Basic research
CEP classification - main branch
GG - Zootechnics
CEP - secondary branch
GM - Food industry
CEP - another secondary branch
GI - Farm animal breeding and farm animal pedigree breeding
OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
21101 - Food and beverages<br>40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)<br>40202 - Pets<br>40203 - Husbandry
Completed project evaluation
Provider evaluation
U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)
Project results evaluation
With the support of INGO program in 2012, project LA08035, there was created and presented on the Reciprocal Meat Conference 2012 the output Dufek A. & Homola M. 2012: Sensory rating of meat traits by consumers with preferences for beef from bulls or cows. - Abstract in Meat Science 93 (2013): 2 p. and in proceedings of the 65th RMC2012 (Reciprocal Meat Conference) 48-49 pp.
Solution timeline
Realization period - beginning
Jan 1, 2008
Realization period - end
Dec 31, 2012
Project status
U - Finished project
Latest support payment
Mar 13, 2012
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP13-MSM-LA-U/01:1
Data delivery date
Jun 28, 2013
Finance
Total approved costs
510 thou. CZK
Public financial support
510 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
0 thou. CZK