All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The Possibility of Use of Tuber Protein and Esterase Electrophoresis for the Characterization of Potato Registered Cultivars

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F05%3A347" target="_blank" >RIV/00027006:_____/05:347 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Možnost využití elektroforézy hlízových proteinů a esteráz k charakterizaci registrovaných odrůd brambor

  • Original language description

    Brambory jsou velmi důležitou plodinou a nenahraditelnou potravinou. Odrůda je současně přímým nositelem kvalitativních znaků. Verifikace a identifikace odrůdy jakož i možnost kontroly pravosti odrůdové deklarace jsou velmi důležitým nástrojem např. prokontrolu sadby. K tomuto účelu jsou velmi dobře využitelné elektroforetické profily rozpustných hlízových proteinů a enzymů. Pro identifikaci a charakterizaci registrovaných odrůd brambor byly použity dvě metody elektroforézy v polyakrylamidovém gelu podle UPOV (1996, 2002). Odrůdy byly rozlišitelné a identifikovatelné oběma metodami.

  • Czech name

    Možnost využití elektroforézy hlízových proteinů a esteráz k charakterizaci registrovaných odrůd brambor

  • Czech description

    Brambory jsou velmi důležitou plodinou a nenahraditelnou potravinou. Odrůda je současně přímým nositelem kvalitativních znaků. Verifikace a identifikace odrůdy jakož i možnost kontroly pravosti odrůdové deklarace jsou velmi důležitým nástrojem např. prokontrolu sadby. K tomuto účelu jsou velmi dobře využitelné elektroforetické profily rozpustných hlízových proteinů a enzymů. Pro identifikaci a charakterizaci registrovaných odrůd brambor byly použity dvě metody elektroforézy v polyakrylamidovém gelu podle UPOV (1996, 2002). Odrůdy byly rozlišitelné a identifikovatelné oběma metodami.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    CE - Biochemistry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2005

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník referátů VII. odborný a vědecký seminář Osivo a sadba

  • ISBN

    80-213-1286-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    129-132

  • Publisher name

    ČZU Praha

  • Place of publication

    Praha ČZU

  • Event location

    Praha ČZU

  • Event date

    Feb 10, 2005

  • Type of event by nationality

    WRD - Celosvětová akce

  • UT code for WoS article