All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The use of gel and chip electrophoresis for the identification of high molecular weight and low molecular weight glutenin subunits in wheat

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F11%3A00001434" target="_blank" >RIV/00027006:_____/11:00001434 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.vurv.cz/sites/File/Publications/ISBN978-80-7427-056-7.pdf" target="_blank" >http://www.vurv.cz/sites/File/Publications/ISBN978-80-7427-056-7.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Využití gelové a čipové elektroforézy pro identifikaci podjednotek gluteninů s vysokou a nízkou molekulovou hmotností u pšenice

  • Original language description

    Metodika zahrnuje optimalizované metodické přístupy pro analýzu podjednotek gluteninů s vysokou molekulovou hmotností (HMW-GS) a podjednotek gluteninů s nízkou molekulovou hmotností (LMW-GS) u pšenice. Klasická elektroforéza v polyakrylamidovém gelu umožňuje současnou klasifikaci obou gluteninových systémů. Automatická čipová elektroforéza je nová moderní technika, která zaručuje podmínky objektivní, rychlé, dostatečně přesné a reprodukovatelné, z hlediska požadavků na bezpečnost práce a bezpečné analýzy gluteninů. Součástí metodiky je hodnocení gluteninových podjednotek z hlediska predikce pekařské jakosti pšenice.

  • Czech name

    Využití gelové a čipové elektroforézy pro identifikaci podjednotek gluteninů s vysokou a nízkou molekulovou hmotností u pšenice

  • Czech description

    Metodika zahrnuje optimalizované metodické přístupy pro analýzu podjednotek gluteninů s vysokou molekulovou hmotností (HMW-GS) a podjednotek gluteninů s nízkou molekulovou hmotností (LMW-GS) u pšenice. Klasická elektroforéza v polyakrylamidovém gelu umožňuje současnou klasifikaci obou gluteninových systémů. Automatická čipová elektroforéza je nová moderní technika, která zaručuje podmínky objektivní, rychlé, dostatečně přesné a reprodukovatelné, z hlediska požadavků na bezpečnost práce a bezpečné analýzy gluteninů. Součástí metodiky je hodnocení gluteninových podjednotek z hlediska predikce pekařské jakosti pšenice.

Classification

  • Type

    N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body

  • CEP classification

    CE - Biochemistry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QH92155" target="_blank" >QH92155: Utilisation of biodivesity of wheat storage proteins with emphasis on low molecular glutenins in relation to production quality</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    3514/11

  • Regulation ID

    1/10967-2011 MZE

  • Technical parameters

    Osvědčení pod č.j. 1/10967-2011 o uznání uplatněné certifikované metodiky vydalo Ministerstvo zemědělství ČR - Odbor rostlinných komodit ISBN: 978-80-7427-056-7

  • Economical parameters

    Předpokládané ekonomické přínosy 0-100 tis. Kč.

  • Certification body designation

    Ministerstvo zemědělství ČR, Odbor rostlinných komodit, Těšnov 17, 117 05 Praha 1

  • Date of certification

  • Method of use

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy