All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The amino acids content in selected wheat varieties

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F11%3A00001929" target="_blank" >RIV/00027006:_____/11:00001929 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/25328859:_____/11:#0000597 RIV/00027022:_____/11:00000256

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Obsah aminokyselin ve vybraných odrůdách pšenice

  • Original language description

    Bylo provedeno hodnocení forem pšenice seté (T. aestivum L.) s netradičním zabarvením zrna a pšenice dvouzrnky (T. dicoccum Schrank) z hlediska obsahu bílkovin a sloţení aminokyselin. Pro esenciální aminokyseliny bylo počítáno aminokyselinové skóre (AAS). Ve vzorcích byl nalezen nejvyšší obsah kyseliny glutamové, asparagové a prolinu. První limitující aminokyselinou je lysin. Hodnoty AAS se liší podle zvoleného referenčního aminokyselinového profilu.

  • Czech name

    Obsah aminokyselin ve vybraných odrůdách pšenice

  • Czech description

    Bylo provedeno hodnocení forem pšenice seté (T. aestivum L.) s netradičním zabarvením zrna a pšenice dvouzrnky (T. dicoccum Schrank) z hlediska obsahu bílkovin a sloţení aminokyselin. Pro esenciální aminokyseliny bylo počítáno aminokyselinové skóre (AAS). Ve vzorcích byl nalezen nejvyšší obsah kyseliny glutamové, asparagové a prolinu. První limitující aminokyselinou je lysin. Hodnoty AAS se liší podle zvoleného referenčního aminokyselinového profilu.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QI91B095" target="_blank" >QI91B095: Study and characterization of the cereals with high nutritive value for special bakery and pastry utilization.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Úroda

  • ISSN

    0139-6013

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    59

  • Issue of the periodical within the volume

    12

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    515-518

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database