All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Technology of syrup production with addition of citrus essential oils

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F21%3A10174431" target="_blank" >RIV/00027006:_____/21:10174431 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Technologie výroby sirupu s přídavkem směsi citrusových silic

  • Original language description

    V technologii je popsán nový výrobní postup, který umožňuje technologii výroby sirupu s přídavkem směsi esenciálních olejů z citrusových druhů Citrus reticulata a Citrus aurantifolia a popisuje jednotlivé výrobní kroky a originální recepturu k výrobě produktu. Ověřená technologie vyvinutá ve spolupráci VÚRV, v.v.i., VÚPP v.v.i. a Kitl s.r.o a zajišťuje velkoobjemovou produkci požadovaného produktu. Cílové využití produktu spočívá ve využití výrobců sirupů.

  • Czech name

    Technologie výroby sirupu s přídavkem směsi citrusových silic

  • Czech description

    V technologii je popsán nový výrobní postup, který umožňuje technologii výroby sirupu s přídavkem směsi esenciálních olejů z citrusových druhů Citrus reticulata a Citrus aurantifolia a popisuje jednotlivé výrobní kroky a originální recepturu k výrobě produktu. Ověřená technologie vyvinutá ve spolupráci VÚRV, v.v.i., VÚPP v.v.i. a Kitl s.r.o a zajišťuje velkoobjemovou produkci požadovaného produktu. Cílové využití produktu spočívá ve využití výrobců sirupů.

Classification

  • Type

    Z<sub>tech</sub> - Verified technology

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/TH04010014" target="_blank" >TH04010014: Foods without preservatives</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2021

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    VURV-OT-03/2021

  • Numerical identification

    21RP01

  • Technical parameters

    V technologii je popsán nový výrobní postup, který umožňuje technologii výroby sirupu s přídavkem směsi esenciálních olejů z citrusových druhů Citrus reticulata a Citrus aurantifolia a popisuje jednotlivé výrobní kroky a originální recepturu k výrobě produktu. Ověřená technologie vyvinutá ve spolupráci VÚRV, v.v.i., VÚPP v.v.i. a Kitl s.r.o. a zajišťuje velkoobjemovou produkci požadovaného produktu. Cílové využití produktu spočívá ve využití výrobců sirupů.

  • Economical parameters

    Odhadovaný prodej na trhu - 1.rok 3000 litrů v hodnotě 500.000,- Kč a 2.rok 6.000 litrů v hodnotě 1.000.000 ,- Kč

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    00027006

  • Owner name

    Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i.

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)

  • Licence fee requirement

  • Web page