Technology of syrup production with addition of citrus essential oils
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F21%3A10174431" target="_blank" >RIV/00027006:_____/21:10174431 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Technologie výroby sirupu s přídavkem směsi citrusových silic
Original language description
V technologii je popsán nový výrobní postup, který umožňuje technologii výroby sirupu s přídavkem směsi esenciálních olejů z citrusových druhů Citrus reticulata a Citrus aurantifolia a popisuje jednotlivé výrobní kroky a originální recepturu k výrobě produktu. Ověřená technologie vyvinutá ve spolupráci VÚRV, v.v.i., VÚPP v.v.i. a Kitl s.r.o a zajišťuje velkoobjemovou produkci požadovaného produktu. Cílové využití produktu spočívá ve využití výrobců sirupů.
Czech name
Technologie výroby sirupu s přídavkem směsi citrusových silic
Czech description
V technologii je popsán nový výrobní postup, který umožňuje technologii výroby sirupu s přídavkem směsi esenciálních olejů z citrusových druhů Citrus reticulata a Citrus aurantifolia a popisuje jednotlivé výrobní kroky a originální recepturu k výrobě produktu. Ověřená technologie vyvinutá ve spolupráci VÚRV, v.v.i., VÚPP v.v.i. a Kitl s.r.o a zajišťuje velkoobjemovou produkci požadovaného produktu. Cílové využití produktu spočívá ve využití výrobců sirupů.
Classification
Type
Z<sub>tech</sub> - Verified technology
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TH04010014" target="_blank" >TH04010014: Foods without preservatives</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
VURV-OT-03/2021
Numerical identification
21RP01
Technical parameters
V technologii je popsán nový výrobní postup, který umožňuje technologii výroby sirupu s přídavkem směsi esenciálních olejů z citrusových druhů Citrus reticulata a Citrus aurantifolia a popisuje jednotlivé výrobní kroky a originální recepturu k výrobě produktu. Ověřená technologie vyvinutá ve spolupráci VÚRV, v.v.i., VÚPP v.v.i. a Kitl s.r.o. a zajišťuje velkoobjemovou produkci požadovaného produktu. Cílové využití produktu spočívá ve využití výrobců sirupů.
Economical parameters
Odhadovaný prodej na trhu - 1.rok 3000 litrů v hodnotě 500.000,- Kč a 2.rok 6.000 litrů v hodnotě 1.000.000 ,- Kč
Application category by cost
—
Owner IČO
00027006
Owner name
Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i.
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)
Licence fee requirement
—
Web page
—