Selected biochemical parameters of serum of calves of cows dried-off conventionally or by means of antibiotics
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F00%3A00000313" target="_blank" >RIV/00027014:_____/00:00000313 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vybrané biochemické parametry v krevním séru telat od krav zaprahovaných tradičně nebo antibiotiky
Original language description
Cílem pokusu bylo zjistit, zda různý způsob zaprahování dojnic může ovlivnit kvalitu mleziva (resp. obsah IgG) a následně zdraví a vitalitu telat. Matky sledovaných telat byly 2 měsíce před očekávaným porodem zaprahovány tradičně krmnou technikou nebo vsoučasné době u nás nejvíce používaným antibiotikem Orbeninem (Orbenin Dry Cow).
Czech name
Vybrané biochemické parametry v krevním séru telat od krav zaprahovaných tradičně nebo antibiotiky
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006339" target="_blank" >EP0960006339: Optimalization of feeding technique of high - yielding dairy cows</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Aktuální problémy šlechtění, chovu, zdraví a produkce skotu
ISBN
80-85645-39-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
—
Publisher name
Zemědělská fakulta v Českých Budějovicích
Place of publication
České Budějovice
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—