Physical, compositional and organoleptic properties of beef from charolais, simmental, aberdiin angus and hereford bulls.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F02%3A00008312" target="_blank" >RIV/00027014:_____/02:00008312 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Fyzikální, chemické a senzorické charakteristiky hovězího masa býků plemen charolais, masný simentál, aberdeen angus a hereford.
Original language description
Byl sledován vliv plemene na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti masa pocházejícího od býků aberdeen angus, hereford, charolais a masný simentál. Zjištěný obsah intramuskulárního tuku byl vyšší u plemen s malým tělesným rámcem (AA, HE). Celkov
Czech name
Fyzikální, chemické a senzorické charakteristiky hovězího masa býků plemen charolais, masný simentál, aberdeen angus a hereford.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Chov zvierat v trvalo udržatelnom polnohospodárstve
ISBN
80-968665-5-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
303-308
Publisher name
VÚŽV Nitra, Slovensko
Place of publication
Nitra
Event location
Nitra
Event date
—
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—