Production, consumption and sensoric quality of lamb meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F03%3A%230000625" target="_blank" >RIV/00027014:_____/03:#0000625 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Produkce, spotřeba a senzorická jakost jehněčího masa
Original language description
U pěti jehňat-kříženců byla hodnocena chuť a barva masa. Byly diskutovány aspekty kvality a konzumace jehněčího masa v České republice.
Czech name
Produkce, spotřeba a senzorická jakost jehněčího masa
Czech description
U pěti jehňat-kříženců byla hodnocena chuť a barva masa. Byly diskutovány aspekty kvality a konzumace jehněčího masa v České republice.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
14
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
14-15
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—