Sensory classification of lamb meat.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F06%3A%230000010" target="_blank" >RIV/49608851:_____/06:#0000010 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Senzorické hodnocení jehněčího masa.
Original language description
Článek zdůrazňuje možnosti posuzování senzorické kvality jehněčího masa ve vztahu ke zvýšení jeho spotřeby na českém trhu. Byl sledován vztah barvy, šťavnatosti a křehkosti masa k věku při porážce a dále korelace šťavnatosti a barvy masa k jeho protučnění.
Czech name
Senzorické hodnocení jehněčího masa.
Czech description
Článek zdůrazňuje možnosti posuzování senzorické kvality jehněčího masa ve vztahu ke zvýšení jeho spotřeby na českém trhu. Byl sledován vztah barvy, šťavnatosti a křehkosti masa k věku při porážce a dále korelace šťavnatosti a barvy masa k jeho protučnění.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/2B06108" target="_blank" >2B06108: The utilization of pasture by ruminants to permanent amelioration of environmental conditions in the LFA areas.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Ovce ? kozy Seč 2006, Pastva ovcí a koz jako prostředek údržby trvalých travních porostů v chráněných územích.
ISBN
—
ISSN
1213-600X
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
127-130
Publisher name
Svaz chovatelů ovcí a koz v ČR
Place of publication
Brno
Event location
Seč
Event date
Jan 1, 2006
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—