Production, consumption and sensoric quality of lamb meat
Result description
The colour and taste of lamb meat were evaluated in 5 crossbreeds. Quality aspects and consumption of lamb meat in the Czech Republic were discussed.
Keywords
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Produkce, spotřeba a senzorická jakost jehněčího masa
Original language description
U pěti jehňat-kříženců byla hodnocena chuť a barva masa. Byly diskutovány aspekty kvality a konzumace jehněčího masa v České republice.
Czech name
Produkce, spotřeba a senzorická jakost jehněčího masa
Czech description
U pěti jehňat-kříženců byla hodnocena chuť a barva masa. Byly diskutovány aspekty kvality a konzumace jehněčího masa v České republice.
Classification
Type
Jx - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
14
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
14-15
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—
Basic information
Result type
Jx - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP
GG - Zootechnics
Year of implementation
2003