The influence of mineral proteas on select marks quality of poultry meat.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F03%3A00006510" target="_blank" >RIV/00027014:_____/03:00006510 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv minerálních proteáz na vybrané znaky jakosti drůbežího masa.
Original language description
Snížení obsahu energie v dietě vyvolalo pokles podílu oddělitelného tuku. Projevila se tendence k vyšší redukci obsahu tuku v prsní svalovině oproti svalovině stehen a to vždy u pokusných souborů.
Czech name
Vliv minerálních proteáz na vybrané znaky jakosti drůbežího masa.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Mezinárodní konference Současnost a perspektivy drůbeže.
ISBN
80-213-1037-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
73-75
Publisher name
ČZU v Praze
Place of publication
Praha
Event location
ČZU Praha
Event date
—
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—