The influence of the copper sulphate on the choice marks of the meat quality
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00010193" target="_blank" >RIV/00027014:_____/04:00010193 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv síranu měďnatého na vybrané znaky jakosti masa kuřecích brojlerů.
Original language description
Byl zjišťován vliv síranu měďnatého na vybrané znaky jakosti masa kuřecích brojlerů - jateční hodnocení, obsah tuku a cholesterolu ve svalstvu.Měď snižovala obsah tuku i obsah cholesterolu v prsním i stehenním svalstvu.
Czech name
Vliv síranu měďnatého na vybrané znaky jakosti masa kuřecích brojlerů.
Czech description
Byl zjišťován vliv síranu měďnatého na vybrané znaky jakosti masa kuřecích brojlerů - jateční hodnocení, obsah tuku a cholesterolu ve svalstvu.Měď snižovala obsah tuku i obsah cholesterolu v prsním i stehenním svalstvu.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXXV.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-8-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
375-377
Publisher name
VÚPP
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
May 24, 2004
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—