Evaluation of Pig Carcass Meat Vield According to Classification Classes SEUROP
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F05%3A%230000045" target="_blank" >RIV/00027014:_____/05:#0000045 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení výtěžnosti masa prasat podle klasifikace SEUROP
Original language description
U souboru jatečných prasat (n = 122) byl zjištěn podíl svaloviny v jatečně upraveném těle (JUT). Průměrná hodnota měřená přístrojem Ultra x FOM 300 dosáhla úrovně 55,80 %. Byl zjištěn podíl hlavních masitých částí v JUT zařazených do tříd jakosti S, E, Ua R. Podíl kýty bez tukového krytí z JUT činil ve třídě S 22,71 % a ve třídě R 17,95 %.
Czech name
Hodnocení výtěžnosti masa prasat podle klasifikace SEUROP
Czech description
U souboru jatečných prasat (n = 122) byl zjištěn podíl svaloviny v jatečně upraveném těle (JUT). Průměrná hodnota měřená přístrojem Ultra x FOM 300 dosáhla úrovně 55,80 %. Byl zjištěn podíl hlavních masitých částí v JUT zařazených do tříd jakosti S, E, Ua R. Podíl kýty bez tukového krytí z JUT činil ve třídě S 22,71 % a ve třídě R 17,95 %.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Aktuální problémy šlechtění, chovu, zdraví a produkce prasat
ISBN
80-85645-50-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
377-379
Publisher name
Jihočeská univerzita
Place of publication
České Budějovice
Event location
České Budějovice
Event date
Jan 1, 2005
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—