Lean meat proportion in pig carcasses as the indicator of belly meatiness
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00010257" target="_blank" >RIV/00027014:_____/04:00010257 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Podíl svaloviny v jatečném těle prasat jako ukazatel zmasilosti boku
Original language description
Bylo hodnoceno 126 jatečných těl z běžné produkce jatečných prasat. Na základě disekcí byl stanoven podíl svaloviny v jatečném těle a podíl svaloviny v boku s kostí. Pro vztah mezi těmito dvěma údaji byl stanoven korelační koeficient, a to ve výši r plus, minus sr = 0,92 plus, minus 0,035.
Czech name
Podíl svaloviny v jatečném těle prasat jako ukazatel zmasilosti boku
Czech description
Bylo hodnoceno 126 jatečných těl z běžné produkce jatečných prasat. Na základě disekcí byl stanoven podíl svaloviny v jatečném těle a podíl svaloviny v boku s kostí. Pro vztah mezi těmito dvěma údaji byl stanoven korelační koeficient, a to ve výši r plus, minus sr = 0,92 plus, minus 0,035.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Universitas Bohemiae Meridionalis Budovicensis
ISSN
1212-558X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
21
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
113-115
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—