Changes in milk protein composition of dairy cows affected by heat stress
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F06%3A%230000724" target="_blank" >RIV/00027014:_____/06:#0000724 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Změna kompozice bílkovin v mléce dojnic vlivem tepelného stresu
Original language description
Cílem práce bylo zjistit vliv tepelného stresu na kompozici bílkovin v mléce u dojnic. Vysokými teplotami byly nejvíce ovlivněny mikrobiologické vlastnosti mléka a chemické složení. Obsah tuku se zvýšil o 10,6 % a obsah bílkovin se snížil o 3,5 %.
Czech name
Změna kompozice bílkovin v mléce dojnic vlivem tepelného stresu
Czech description
Cílem práce bylo zjistit vliv tepelného stresu na kompozici bílkovin v mléce u dojnic. Vysokými teplotami byly nejvíce ovlivněny mikrobiologické vlastnosti mléka a chemické složení. Obsah tuku se zvýšil o 10,6 % a obsah bílkovin se snížil o 3,5 %.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1G46086" target="_blank" >1G46086: Strategy of dairy cows breeding under competetive conditions.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Den mléka 2006
ISBN
80-213-1498-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
136-137
Publisher name
ČZU
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
May 22, 2006
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—