All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Changes of crude protein by wilting and ensilaging of alfalfa

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F11%3A%230001382" target="_blank" >RIV/00027014:_____/11:#0001382 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/11015.pdf" target="_blank" >http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/11015.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Změny dusíkatých látek zavadáním a silážováním vojtěšky

  • Original language description

    Zavadáním a fermentací vojtěšky, speciálně o nižší sušině (31,5 %), se významně (P<0,05) zvýšil podíl více rozpustné nebílkovinné frakce (A) dusíkatých látek na úkor rozpustných frakcí bílkovinných (B). Významně (P<0,05) vyšší uchování podílu frakce B bylo zjištěno u siláží konzervovaných s chemickým konzervantem ve srovnání s bakteriálním inokulantem a u siláží bez přídavku konzervačních látek.

  • Czech name

    Změny dusíkatých látek zavadáním a silážováním vojtěšky

  • Czech description

    Zavadáním a fermentací vojtěšky, speciálně o nižší sušině (31,5 %), se významně (P<0,05) zvýšil podíl více rozpustné nebílkovinné frakce (A) dusíkatých látek na úkor rozpustných frakcí bílkovinných (B). Významně (P<0,05) vyšší uchování podílu frakce B bylo zjištěno u siláží konzervovaných s chemickým konzervantem ve srovnání s bakteriálním inokulantem a u siláží bez přídavku konzervačních látek.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GH - Nutrition of farm animals

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Náš chov

  • ISSN

    0027-8068

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    71

  • Issue of the periodical within the volume

    3

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    2

  • Pages from-to

    54-55

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database