Differences in the nutritive value of meat of loin and thigh in rabbits included in the Programme of genetic resources.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F15%3A%230002371" target="_blank" >RIV/00027014:_____/15:#0002371 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/15208.pdf" target="_blank" >http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/15208.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Rozdíly v nutriční hodnotě hřbetu a stehen genetických zdrojů králíků
Original language description
Práce se zabývá rozdíly v nutriční hodnotě hřbetu a stehen genetických zdrojů králíků. Výsledky sledování ukazují vliv plemene na složení hřbetu a stehen. Toto složení je ovlivněno především jatečnou zralostí v době porážky. Přesnější údaje jsou především ve svalstvu hřbetu, kde je menší variabilita než u stehen. je proto vhodnější při testování genotypů posuzovat především složení hřbetu.
Czech name
Rozdíly v nutriční hodnotě hřbetu a stehen genetických zdrojů králíků
Czech description
Práce se zabývá rozdíly v nutriční hodnotě hřbetu a stehen genetických zdrojů králíků. Výsledky sledování ukazují vliv plemene na složení hřbetu a stehen. Toto složení je ovlivněno především jatečnou zralostí v době porážky. Přesnější údaje jsou především ve svalstvu hřbetu, kde je menší variabilita než u stehen. je proto vhodnější při testování genotypů posuzovat především složení hřbetu.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů