Conductivity of rabbit meat and its postmortale changes.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00003985" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00003985 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vodivost králičího masa a její postmortální změny.
Original language description
U souboru 530 jatečných králíků - brojlerů byly měřeny hodnoty vodivosti svalstva stehna a bedrovců 10 min po porážce a po vychlazení jatečného trupu na 4 °C. Vodivost po porážce činila u svaloviny stehna 9,2+ mS, u bedrovců 8,66+ mS, po vychlazení pak 5,44 mS a 6,57 mS. Vodivost vykazuje střední až vysokou proměnlivost s tendencí poklesu hodnot chlazením. Jsou odhadovány standardní hodnoty vodivosti králičího masa jako ukazatel kvality.
Czech name
Vodivost králičího masa a její postmortální změny.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník - Setrvalý rozvoj rostlinné a živočišné produkce - cesta k rozvoji českého venkova
ISBN
80-213-0926-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
208
Publisher name
Česká zemědělská univerzita
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 1, 2002
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—